Turf speelt Tim van de Tettertoren in korte versie

De stichting Turf speelde hun voorstelling Tim van de Tettertoren in maart voor een lege zaal. Het land was op de avond van hun generale repetitie in lockdown gegaan en de voorstellingen werden last minute geannuleerd. 

De generale repetitie speelden zij voor zichzelf voor een lege zaal, met de belofte deze na de zomer alsnog te spelen. Helaas blijkt er voorlopig geen kans om de voorstelling zoals deze oorspronkelijk gemaakt was te spelen, binnen de corona-maatregelen. Daarom zijn de nodige aanpassingen gedaan en wordt er een verkorte aangepaste productie gespeeld in het weekend van 31 oktober. 

De voorstelling duurt 50 minuten en geeft geen pauze. Zo ontstaat de mogelijkheid om twee voorstellingen achter elkaar te spelen voor een klein publiek. Per voorstelling is plek voor maximaal 50 mensen in de zaal waardoor gepaste afstand wordt gewaarborgd. Er zij twee voorstellingen op zaterdagavond 31 oktober en twee voorstellingen op zondagmiddag 1 november. 

De familievoorstelling gaat over het jongetje Tim dat met zijn kraanwagentje arriveert bij de Tettertoren en daar in het torenkamertje gaat wonen. Hij maakt daar nieuwe vrienden, maar probeert ook het kappen van het vogeltjesbos te voorkomen. De voorstelling is doorspekt met vrolijke liedjes en is geschikt vanaf 4 jaar. 

De kaarten zijn NU te koop, wacht niet met reserveren want er zijn dus maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar: https://www.musicalturf.nl/tickets/