Spotlight Tim van de Tettertoren: meneer Penseel & heen en- weerwolf

In de spotlight stelt Ivo zich aan u voor.

Wie speel jij deze productie?
Ik speel meneer Penseel en de heen- en weerwolf.

Sinds wanneer ben jij bij Turf?
Sinds de oprichting van Stichting Musical Turf in 2009.

Aan welke producties heb jij meegewerkt?
Ik heb aan alle producties meegedaan namelijk: Turf de Musical (2009), De ingebeelde Zieke (2011), Minoes (2013), Lang Leve de Koningin (2014), de Dochter van de Boevenkoning (2014), Ali Baba en de 40 rovers (2015), Scrooge (2017), Midzomerdagdroom (2018).

Wat vond je de leukste productie?
Ik heb héél véél gespeeld met Turf. De leukste voorstelling vond ik Turf de Musical. Het was de eerste keer dat ik toneelspeelde. Alles was nieuw voor mij.

Waarom doe je weer mee?
Omdat ik sinds mijn eerste musical verkocht ben aan het musical spelen.

Wat vind je leuk aan deze spelergroep?
Het is een mix van spelers die al jaren meespelen en spelers die voor het eerst bij Turf meedoen. Het is één hechte groep.

Heb je een leuke Turf-anekdote?
Ik speelde piano in ‘de ingebeelde Zieke’. Ik begeleidde 2 liedjes. Wat gebeurde er bij de voorstelling: Zanger van lied 1 komt op en ik zet de intro van lied 2 in, Hulde aan de zanger, want hij zette gewoon in…

Waarom moeten mensen komen kijken naar de Tettertoren?
Het is een superleuk verhaal en daardoor ook een geweldig leuke voorstelling! Tickets zijn hier te koop.

meneer Penseel & heen en- weerwolf – Ivo Graad