Spotlight Tim van de Tettertoren: Doris

Hallo, ik ben Sofia.

Wie speel jij deze productie?
In Tim van de Tettertoren speel ik Doris de enigzins incontinente duif die bevriend raakt met Tim en hem af en toe helpt bij zijn avonturen.

Sinds wanneer ben jij bij Turf?
Ik speel al mee vanaf de eerste productie waar Stichting Turf mee begon genaamd Turf.

Wat vond je de leukste productie?
Vanaf het begin van Turf heb ik aan alle producties, behalve De dochter van de Boevenkoning meegedaan.
De leukste daarvan vond ik Minoes (waar ik de Jakkenpoes speelde) en Midzomer Dagdroom (waar ik de elfenkoningin Tanith speelde).

Waarom doe je weer mee?
Ik doe nu alweer mee omdat ik dat al jaren met veel plezier doe en het nog steeds erg leuk vind om te doen. Er is een fijne enthousiaste regisseuse, een gezellige spelersgroep en het zijn altijd vrolijke producties!

Wat vind je leuk aan deze spelergroep?
Het is dus een leuke, gevarieerde groep, van jong tot oud. Veel oude gezichten, mensen die ik al jaren ken, maar ook nieuwe gezichten. 

Waarom moeten mensen komen kijken naar de Tettertoren?
Is dat serieus een vraag? Omdat ík er in speel natuurlijk. Haha nee, grapje!
Het is, zoals alle Turf voorstellingen, een hele vrolijke, gezellige, familievoorstelling die wordt neergezet door mensen die er zelf ook veel plezier uit halen. Daarnaast is het een bekend verhaal, jeugdsentiment als het ware, over een eigenwijs jongetje met een pet en een kraanwagen die leuke avonturen beleefd. Wie vind dat nou niet leuk? U kunt hier tickets bestellen.

Wie nomineer je nu om zichzelf voor te stellen?
Ik nomineer nu Kjell, onze kanjer die hoofdrolspeler Tim speelt!

Doris – Sofia Verdoold